O nama

Ovdje ćete naći mir i odmor


Apartmani Karla, Mara, Ana, Jo i Ivan smješteni su u novoizgrađenom objektu koji se nalazi na svega 100 metara od prekrasne plaže mjesta Srima kod Vodica. Apartman Jo nalazi se u zasebnom objektu te je također udaljen 100 metara od plaže i mora. Apartmani su udaljeni 150-200 metara od centra mjesta.

Srima je malo turističko naselje u neposrednoj blizini Vodica i Šibenika. Krasi ga prekrasna duga šljunčana i pješčana plaža, nositeljica plave zastave, te prirodna ljepota i nezagađeni okoliš. Srima je idealna destinacija za sve željne opuštajućeg odmora, daleko od masovnog turizma, a blizu do svega potrebnog za aktivan i ispunjeni odmor.

U mjestu se nalaze dječje igralište, pošta, restorani i kafići, a za noćni život tu su Vodice. U neposrednoj blizini nalaze se i Nacionalni Park Krka i Nacionalni Park Kornati. Srima je idealna za obiteljski odmor s djecom zbog velikog dječjeg igrališta, košarkaškog i nogometnog terena te ostalih zabavnih sadržaja. U mjestu ima dobro opskrbljenih dućana, prodavaonica voća, restaurana, pizzeria i prekrasnih kafića.


REZERVIRAJTE SVOJ BORAVAK

Jedinstveno mjesto u neposrednoj blizini rajske plaže

U krugu do 150 m od apartmana nalaze se trgovina, dječje igralište i centar Srime sa svim važnijim turističkim objektima. Prva plaža nalazi se na svega 80 m udaljenosti od apartmana. Plaža u Srimi pješčana je i šljunčana te dobitnica Plave zastave.

Srima je ugodno i mirno naselje, udaljeno od ljetne vreve. Ipak, njene lijepe šljunčane plaže znaju biti prepune kupača. Za one sklonije bogatom zabavnom ugođaju i kušanju dalmatinskih specijaliteta, blizina vodičke i šibenske ponude posebno će odgovarati. Upravo iz tih razloga, ponude tihog odmora s jedne strane i raznovrsnog izvanpansionskog sadržaja s druge, ovamo se svake godine vraćaju brojni turisti.

Što nude naši apartmani?

Smještajni kapacitet

Apartmani su opremljeni bračnim krevetima te dodatnim ležajevima.

Plaža

Prva plaža nalazi se na svega 80 m udaljenosti od apartmana. Plaža u Srimi pješčana je i šljunčana te dobitnica Plave zastave.

Internet Wi-Fi

U apartmanima dostupan je besplatni internet.

Dostupnost sadržaja

U krugu do 150 m od apartmana nalaze se trgovina, dječje igralište i centar Srime sa svim važnijim turističkim objektima.

Kuhinja

Svaki apartman je opremljen najmodernijim kućanskim aparatima te svim potrebnim priborom.

Terasa

Na terasi je natkriveni dio sa stolom za ručanje te otvoreni dio sa velikim stolom za 10 ljudi, suncobranom, tendom i ležaljkama. U vrtu je izgrađena ljetna kuhinja s roštiljem.

Kupaonica

Kupaonica je opremljena sa svima potrebnim priborom te perilicom rublja.

Komunikacija s gostom

Rezervacija je rezultat komunikacije između
gosta i iznajmljivača. Na ovaj način stvara se poseban
odnos s gostom.

Pročitajte recenzije naših gostiju

 • Mjesto je samo lijep kao na slikama. Plaža je samo nekoliko minuta, sve je pogodna za malu djecu. Veliki roštilj i terasa, prekrasan. Mi ćemo se vratiti
  Agatha
  Prague, Češka Republika
 • Bilo nam je prekrasno kod vas. Bili smo u apartmanu s vrtom i vratiti ćemo se opet. Domaćini su super, ljubazni i na usluzi. Puno hvala
  Marta
  Slovačka
 • We spend our New Years holidays in Srima. The apartment is perfect, decorated with style, the centar and the beach is only 4-5 minutes away. Perfect
  Maja
  USA

Rezervirajte svoj boravak sada

Provjerite dostupnost apartmana

Hrvatski